Preguntes freqüents

Aula Activa H2O ofereix cursos i activitats relacionats amb el món de l’aigua i la sostenibilitat, de diferents formats, temàtiques i durada. Podeu consultar la proposta específica de cada curs a la seva fitxa tècnica.

Els principals cursos i activitats que oferim són:

  • Cursos virtuals
    Són cursos en línia, a partir de vídeos i documents de text, als quals podràs accedir sempre que vulguis amb el teu usuari i contrasenya. Per fer-ho, inicia sessió o registra’t.
  • Activitats virtuals
    Són xerrades, taules rodones, debats, etc., que es poden seguir en directe, a través de streamings i videoconferències. Un cop t’hi inscriguis, t’enviarem un correu electrònic amb tota la informació per accedir-hi.
  • Cursos i activitats presencials o híbrids
    Són propostes 100% presencials, o bé que combinen sessions virtuals i presencials, que es realitzen al Museu de les Aigües de la Fundació Agbar. Actualment i mentre el Museu romangui tancat degut a la crisi sanitària provocada per la COVID-19, no estan actius.

Els cursos i activitats d’Aula Activa H2O són totalment gratuïts. 

Pots inscriure’t als nostres cursos i activitats omplint aquest formulari.

Un cop t’hagis inscrit al curs o activitat que desitgis, rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la teva inscripció i la informació per gaudir-ne.

En cas que tinguis qualsevol problema o dubte a l’hora de participar als nostres cursos i activitats, pots escriure’ns a museudelesaigues@agbar.es o trucar-nos al 93 342 35 38.